Wednesday, January 5, 2022

Essä dröm

Essä dröm



jag skulle vilja essä dröm specialiseringen när jag faktiskt kan bestämma vilken som passar min önskan. Erfarenheten med Dream Essay är stressfri. Amerikansk historia. Du måste vara inloggad för att skriva en kommentar. Men att välja bort vissa av dessa cookies kan påverka din surfupplevelse, essä dröm. Efter att ha avslutat läkarexamen har jag en plan för att tjäna folket i min by. Vi bör gå den där ytterligare milen för att uppnå våra mål.





Starta din WordPress-blogg



Just denna dröm uppmuntrar dig att göra bättre och bättre och gå mot ditt mål. Allt du tänker på kan inte vara din dröm. Vissa saker är bara en del av den fascination du växer upp med under din barndom. Din dröm spelar dock en viktig roll i ditt liv, essä dröm. Med hänsyn till denna viktiga aspekt vi essä dröm komma upp långa uppsatser och korta uppsatser för studenter om detta viktiga ämne. Innehåll Lista över uppsatser om min dröm på engelska Uppsats om min dröm — Uppsats 1 ord Uppsats om min dröm — Uppsats 2 ord Uppsats om min dröm att bli soldat — Uppsats 3 ord Uppsats om min dröm och rädslor — Uppsats 4 ord Uppsats om min Drömliv — Essay 5 Words Essay on My Dream to Become a Doctor — Essay 6 Words Essay on My Dream — Essay 7 Words Essay on My Dream — Essä 8 Words.


Varje natt drömmer jag om att leva ett kändisliv. I min dröm ser jag mig själv utklädd som en modell som poserar för kameror, essä dröm. Det är min dröm att jobba i filmbranschen och bli känd. Men för det måste jag jobba riktigt hårt. Min mamma säger alltid till mig att koncentrera mig på studierna och leva upp till drömmen om att bli modell. Min far också essä dröm jag och han säger att han tror på mig. En gång sa han till mig att jag borde hjälpa andra och vara i folkets goda böcker för att vinna deras hjärta eftersom det kommer att hjälpa mig att förverkliga min dröm. Varje dag gillar jag att ta lite tid vid sidan av mitt ansvar för att tänka på mina drömmar och alla mål jag vill uppnå. Min dröm är att essä dröm en framgångsrik affärsman. Affärer är något som alltid har fascinerat mig, essä dröm.


Eftersom min far är affärsman, sedan barnsben, hade jag ett stort intresse att vara en del av eller leda ett företag. Eftersom att göra affärer inte är så lätt som det verkar, måste jag först förstå grunderna i vad affärer faktiskt är. Det här blir det första steget mot min dröm. Så efter att ha avslutat min mellanhand har jag skrivit in mig på en välrenommerad högskola för att göra min Bachelors in Business Administration BBA, essä dröm. Efter att ha avslutat BBA kommer jag också att göra min Masters in Business Administration. Essä dröm då kommer jag att ha fått den fullständiga kunskapen om affärer och dess funktion som hjälper mig att nå min dröm.


Förutom den teoretiska delen kan jag alltid räkna med att min far delar med mig av de praktiska erfarenheter och råd som essä dröm hjälp mig att forma min dröm, essä dröm. Detta kommer att ta mig närmare min dröm om att bli en framgångsrik affärsman. Jag har också börjat essä dröm tidningar essä dröm framgångsrika affärsmän och deras framgångshistorier för att få en idé som kommer att hjälpa mig i det långa loppet. jag ska essä dröm det bästa av mina ansträngningar och arbeta hårt för att uppnå min dröm. Min dröm att bli soldat började på en armédag den 15 januari när jag fortfarande gick i gymnasiet. Jag bevittnade hyllningen till martyrsoldater vid Amar Jawan Jyoti i India Gate, essä dröm.


Det följdes av parader med tankar, essä dröm, Missiler och krigshelikoptrar etc. Intrycket jag fick den dagen motiverar essä dröm att förverkliga min dröm att bli soldat. Historien om Indiens självständighet och livet för frihetskämpar har alltid fascinerat mig. De som var ansvariga för den frihetsluft vi andas idag, älskade vårt fosterland och ägnade sina liv åt dess välbefinnande. Dessa frön i mig har utvecklat en känsla av kärlek till landet. Det har också fostrat min dröm att bli soldat och värna om den.


Förutom akademiker började jag samla alla detaljer om hur jag skulle förverkliga min dröm om att bli soldat. Jag började förstå värderingarna som essä dröm en soldat till villigt essä dröm utmanar och på ett ansvarsfullt sätt skydda nationen även på bekostnad av hans eget liv. Detta inspirerade mig att studera bra och hålla mig i form för att uppnå min dröm om att bli soldat. Jag förstod också om utbildningen innan tjänstgöring. Känslan av stolthet och ömsesidig lojalitet insjuknar bland praktikanterna. En känsla av oräddhet, rättvisa och ärlighet ingjuts under den disciplinerade träningen.


Dessa komponenter tände ytterligare min dröm om att bli soldat. Å andra sidan överträffar den livsstil som den erbjuder vida mina förväntningar och ger min dröm att bli soldat. Möjligheter att avancera i leden, betalda studiesemester, subventionerat boende, gratis medicinsk täckning och fritidsfaciliteter tillhandahålls, förutom vanlig lön och förmåner. Livslångt pension utges efter pensionering. Många unga människor i landet erbjuder sitt livs tid att arbeta för stora företag. Men jag är här för att fullfölja min dröm att bli soldat och ägna mitt liv åt nationens välfärd. jag essä dröm uppmuntra mina vänner att följa min dröm att bli essä dröm Soldat, åtminstone för en kort tjänstgöringstid från 10 till 14 år.


I mycket tidig ålder var min dröm att göra något stort i livet. Men tillsammans med det hade jag fortfarande en del rädsla också. Jag vill ha en framgångsrik karriär, och för detta hade jag satt upp ett mål. Det är ganska viktigt för alla att få dem att etablera sig professionellt och framgångsrikt, essä dröm. Förutom detta är få andra drömmar också nödvändiga för mig som hälsa, relationer, essä dröm, och många olika aspekter av livet. Men jag fruktar också att misslyckas med att uppnå alla dessa mål. När jag var liten var min dröm att bli läkare, essä dröm. Men under min växande ålder fascinerade Bollywoodindustrin mig och då ändrades min dröm om att bli läkare till en skådespelare.


När jag klarade min klass 12 var det enda målet som slog mig att bli ingenjör. Jag är alltid rädd för att drömma om stora saker, essä dröm, men om du har potential då, du essä dröm uppnå vad som helst i livet. När jag var ung brydde jag mig inte så mycket om min hälsa. Men nu insåg jag vikten av att ha god hälsa. Min dröm om att bli frisk och vältränad uppnåddes bara på grund av stark viljestyrka och iver att träna regelbundet. Med denna tanke lyckades jag lätt gå ner runt 15 kg. Det finns en speciell plats för relationer i mitt liv, och ibland är jag rädd för att förlora de viktiga människorna i mitt liv. Men, nu inser jag att istället för att tänka negativt så borde vi försöka spendera mer tid med folket.


Det är lika viktigt som min dröm om en bra karriär. Att bara tänka på karriären och framgången med den lilla mängden rädsla kanske inte ger dig fullständig lycka senare. Det är bra att bli seriös med din karriär, men du bör också försöka övervinna all rädsla för ett mer framgångsrikt liv framåt. Livet är en dynamisk process som har sina upp- och nedgångar. Att jonglera med livets olikheter kan ibland vara väldigt stressande och det är därför du får ditt sinne att undra i tankar. De flesta tankar är vanligtvis baserade på vad människor önskar, essä dröm, som vi kallar drömlivet.


Önskemålen i livet kanske inte alltid essä dröm uppnått men det är bra att ha en bild eller åtminstone en uppfattning om vilken typ av liv på begär att ha. I Amerika, essä dröm, människor har den amerikanska drömmen men du som individ bör fråga dig själv; vad är ditt drömliv? Socialt har jag alltid föreställt mig att jag är en mycket inflytelserik person i mitt samhälle. För närvarande i skolan har jag alltid essä dröm lusten att påverka någon men jag saknar fortfarande självförtroende och resurser för att göra det. Essä dröm har alltid velat resa världen runt och utforska världens olika kulturer genom interaktioner essä dröm människor. Jag föreställer mig också att ha en fantastisk familj som jag kan resa världen med.


Karriärmässigt vill jag arbeta i mitt eget hem och vara flexibel så att jag alltid kan ha tid för min familj. Andligt har jag en önskan att alltid vara i god kontakt med Gud och följa min religions doktriner. Ekonomiskt vill jag bli självförverkligande i tidig ålder så att jag kan fokusera på min inflytelserika personlighet, ha alla resurser jag behöver. Jag vill vara nöjd med det jag kommer att ha uppnått och arbeta på att leva ett lyckligt liv. Att leva drömlivet kan börja när som helst du väljer att vara som individ.


För mitt drömliv är det jag kan uppnå medan jag fortfarande går i skolan förmågan att ha ett andligt välbefinnande och förmedla doktrinerna i min religion. Jag kan också börja lära mig att uppskatta allt jag har och leva ett lyckligt liv. För de önskningar som jag inte kan uppnå för tillfället kommer jag att arbeta för att uppnå dem genom att forma och omdirigera essä dröm. Till exempel min karriär, essä dröm, Jag kommer att ägna mig åt något på universitetet som gör att jag kan arbeta hemifrån utan att nödvändigtvis gå till jobbet. Ett drömliv påverkar inte verkligheten på något sätt. En dröm är något som hjälper dig att forma din framtid och rikta ditt liv mot ett lämpligt mål. Att drömma stort kommer att hjälpa oss att arbeta hårdare för det och till slut uppnå det.


Utan lust och mål i livet, essä dröm, vi kan inte fokusera och arbeta hårt för att uppfylla vår dröm. Mitt livs största dröm är att bli läkare. Jag vill bli läkare, essä dröm kommer att tjäna gott för detta samhälle och hjälpa fattiga att få bra sjukvård utan att förvänta sig stora pengar tillbaka. Läkare är respekterade på alla platser och bland alla typer av samhällen, essä dröm. Trots att de är olika i många saker som rikedom, religion, etc. Jag drömmer om att vara en sådan läkare som vem som helst kan komma till utan tvivel och rädsla för att bli lurad. När en person är botad från sin sjukdom kommer leendet som dyker upp på deras ansikte att vara den största belöningen jag kommer essä dröm skaffa sig, essä dröm.


Min dröm är att bli läkare, som prisas för vänligheten och få belöningar genom andras välsignelser. Att få antagningen i en läkarsäte är inte så lätt. Men jag kommer att jobba hårt och spräcka konkurrensprovet för att få en meritplats på högskolan. Jag kommer att arbeta hårt från början till slut för att förbättra mina kunskaper och hålla mig uppdaterad om varje kommande och pågående utveckling. Jag skulle vilja välja inriktning när jag faktiskt kan bestämma mig för vilken som passar min önskan.





mänsklig kloning övertygande uppsats



Jag drömmer om att vara en sådan läkare som vem som helst kan komma till utan tvivel och rädsla för att bli lurad. När en person blir botad från sin sjukdom kommer leendet som dyker upp på deras ansikte att vara den största belöningen jag någonsin kommer att få. Min dröm är att bli läkare, som prisas för vänligheten och få belöningar genom andras välsignelser. Att få antagningen i en läkarsäte är inte så lätt. Men jag kommer att jobba hårt och spräcka konkurrensprovet för att få en meritplats på högskolan. Jag kommer att arbeta hårt från början till slut för att förbättra mina kunskaper och hålla mig uppdaterad om varje kommande och pågående utveckling. Jag skulle vilja välja inriktning när jag faktiskt kan bestämma mig för vilken som passar min önskan. Jag har ett mål att tjäna människorna i deras behov och när jag blir stor nog att bestämma mig för den rätta karriären för att uppfylla min dröm, kommer jag att arbeta hårdare för att uppnå det också.


När jag väl är klar med hela mina medicinska kurser skulle jag leta efter att praktisera på ett välrenommerat sjukhus för att fullända mitt jobb. Med denna perfektion kommer jag att starta min egen klinik och betjäna människor för resten av mitt liv tillsammans med detta kommer jag att hjälpa andra studenter också att utbilda sig till att bli en bra läkare. Jag ska se till att min dröm går i uppfyllelse vid bästa tidpunkt. Vi har alla någon sorts ambition eller dröm. Min dröm är att bli en kock i världsklass. Drömmar spelar en mycket viktig roll för att forma vår framtid. Detta ordspråk antyder att om du kan arbeta hårt och göra ditt bästa för att uppnå din dröm, är det mycket möjligt att leva din dröm.


Att arbeta hårt för att uppnå sin dröm är lättare sagt än gjort, men om du gör ditt bästa och aldrig ger upp är drömmar möjliga. I vägen för att uppnå min dröm är det viktigt att jag tar ett steg i taget. Även om jag har en väldigt stor dröm om att bli en kock i ordklass, är det bäst för mig att ta stadiga och små steg genom att sätta både långsiktiga och kortsiktiga mål, genom att göra detta jobbar jag alltid för att uppnå min dröm. När jag tar ett steg i taget hjälper det att inte stressa in i beslut och ta saker lugnt. Men jag gör fortfarande mitt bästa för att få min dröm att rulla, jag följer många matlagningshemsidor och bloggar, tittar på matlagningsprogram, läser kulinariska böcker och jag övar min matlagning för att vässa mina kunskaper varje gång.


Dessa är alla små steg jag tar för att uppnå min dröm. Även om mitt mål är att bli en kock i världsklass, har jag små mål på plats för varje månad och år som kommer så att jag kan nå min dröm. Ett stort hinder för att uppnå mina uppsatta mål och min dröm är bristen på otillräcklig motivation. Många människor har gett upp sina mål och drömmar bara för att de blev trötta på vägen. Det är oerhört viktigt att förbli motiverad och sluta först när drömmen har uppnåtts. Nedan framhävs några användbara tips som jag har använt för att hålla mig motiverad på resan mot att nå min dröm:. Varje gång jag ser att jag börjar ta slut på driv och energi och jag börjar bli för trött för att hålla mig till mina uppsatta mål, försöker jag påminna mig själv om vad min dröm är och känslan av stolthet och glädje jag kommer att uppleva när jag uppnår den och bli en kock i världsklass.


Det känns som att trycka på en återställningsknapp och börja med ett uppfriskt sinne igen och jobba hårdare för att uppnå min dröm. Långsiktiga mål och kortsiktiga mål är satta mot det slutliga målet att uppnå min dröm och när jag når dessa kortsiktiga mål försöker jag belöna mig själv för min prestation. Belöningen kan variera från att äta middag på min favoritrestaurang eller köpa mig en ny telefon jag ville ha eller gå ut med mina vänner. Att belöna mig själv är ett mycket bra sätt att förbli motiverad mot att uppnå mina mål och i slutändan min dröm. När jag jobbar för mycket och inte har tid att slappna av och leka sjunker min produktivitet och jag blir matt. Därför är det en bra idé att ha lite tid för mig själv borta från jobbet för att fokusera på något roligt som jag älskar. Jag hittar tid i mitt schema varje dag för att ägna mig åt någon form av fritidsaktivitet eller sport.


Att ha människor runt omkring mig som tror på min dröm och stödjer mina mål gör stor skillnad. Att ha positiva människor hjälper mig att hitta styrkan och modet att driva på och inte ge upp min dröm. De motiverar mig att arbeta hårt och göra det bästa för att uppnå mina mål och min dröm. Ett misstag är inget annat än en upplevelse och en möjlighet att försöka igen och göra saker mycket bättre. Så istället för att bli knäckt och nedslagen till den grad att jag vill ge upp mina mål och drömma när jag står inför en tuff tid eller gör misstag, lär jag mig av misstagen och går vidare eftersom de tuffa tiderna och misstagen gör mig mycket starkare. Jag kommer att fortsätta arbeta hårt för att uppnå min dröm och jag tror att jag kommer att bli en kock i världsklass en dag.


Vem i denna värld har inte en dröm? En dröm att köpa en bil, en dröm att bli vetenskapsman, en dröm att göra något för samhället eller bara en dröm att leva ett liv med tillfredsställelse. Ett eller annat, men säkert har varje person en dröm. Det är denna dröm som driver dig att arbeta hårt, uppnå dina milstolpar och cykla mot framgång i ditt liv. Framgång behöver inte vara att bli den rikaste personen på jorden. Att uppnå även din minsta dröm kan bli en stor framgång för dig. Sedan barndomen stöter du på olika områden som du ofta tänker på som dina ultimata mål.


Men de flesta av dem är bara fantasier och försvinner med tiden. Ändå finns det vissa saker som bara fastnar i dina sinnen och just dessa saker fortsätter så småningom att bli dina drömmar. Precis som andra har till och med jag en dröm. Min dröm är att gå med i landets underrättelseenhet och tjäna mitt land med stolthet. Vanligtvis, för att tjäna landet, tänker folk på att gå med i de väpnade styrkorna. Däremot har jag en annan synpunkt. Jag drömmer om att gå med i underrättelseenheten och ge input till dessa väpnade styrkor så att de kan skydda landet på ett bra sätt och inte många liv går förlorade strid strider med våra grannar. Sedan min barndom har jag varit fascinerad av intelligensens roll och de arbetsmetoder de är vana vid.


Jag hade fått en chans att vara med ett par personer tidigt i mitt liv som var inom samma område och det är härifrån jag fastnade så mycket för det här yrket att jag har drömt dag och natt om att få vara en del av detta elitlag. Dessutom känner jag att jag har det i mig att forska om saker och människor och är känd i mina kretsar för att hämta information från ingenstans. Jag känner att min talang kan vara till hjälp för landet också. Underrättelsetjänst spelar en avgörande roll i säkerheten i landet. De uppgifter som samlats in från underrättelseenheter hjälper regeringen och styrkorna att planera sina steg både på diplomatisk nivå och på nivån för att säkra gränserna.


En annan sak som retar mig med den här drömmen är att det inte är ett konventionellt område som vanliga yrken som är eftertraktade av de flesta av ungdomarna i vårt land. En annan mycket viktig sak att nämna här att du inte formellt behöver gå med i intelligensen för att förverkliga denna dröm. Genom att hålla koll på din omgivning och ge korrekt information till polisen om du upptäcker en ogynnsam incident är också en form av ditt bidrag till landets säkerhetsorgan. Om alla förblir aktiva kan många incidenter som terroristattacker avvärjas.


Drömmar är väldigt viktiga för alla. Utan drömmar kommer det inte att finnas någon lust att fortsätta. Det kommer inte att finnas något mål att nå. Vi kommer alla att vara ingenting utan drömmar. Att inte ha drömmar liknar att jaga ett spårlöst mord. Det liknar att följa en oupptäckbar skugga. Det är en avskyvärd gåsjakt. Vi bör förstå vad vi behöver göra och fullfölja den önskan. Väldigt många människor har drömmar. Framgångsrika eller små. Ja, även de bästa individerna hade drömmar och det är det som har gjort dem till vad de är idag. Att föreställa sig är grundläggande för en person. Utan drömmar kommer du att förlora entusiasmen för alltid och föredrar att inte leva. Bara med drömmar, kommer du att upptäcka en anledning att fortsätta med ditt liv? Du kommer att börja böja dig mot fantasin och kommer aldrig att förlora entusiasmen för alltid.


Du kommer aldrig att tröttna och bli pålitlig sporrad. Detta är den mest idealiska metoden för att bli effektiv. Så, dröm och dröm stort. Det är det enda sättet att uppnå tillfredsställelse i livet. Hur som helst, med drömmar kommer en extraordinär plikt. Det räcker inte bara att drömma och bortse från den fantasin. Men av min erfarenhet kan jag säkert säga att det inte alltid räcker att bara drömma. Det är därför jag vill ge dig några råd om hur du kan uppnå dina drömmar och bli framgångsrik. Men min nästa fråga blir - så vad gör DU bara för att uppnå dem? Så mitt första råd är — välj fem av dina viktigaste drömmar, skriv ner dem i din copybook varje dröm på en ny sida, och gör sedan, under var och en av en dröm, en plan för hur du vill uppnå den.


Kartor hjälper oss alltid att hitta en väg från överallt, så varför inte göra en karta för ditt eget liv. Du kan göra det på ett sådant sätt: du drömmer om att besöka främmande länder. Så hitta deras bilder på internet, skriv ut och lägg in dem på din karta. Du kan också lägga till dina foton där, eftersom du faktiskt är i dessa länder. Kanske drömmer du om ditt trehus, du kan till och med rita det på egen hand hur du föreställer dig det. Och tro mig, innan du kunde säga Jack Robinson, kunde du göra riktiga bilder av alla dessa. Vissa människor kan vara ganska pratsamma och de tycker ofta om att berätta om sitt eget liv. Bete dig inte på det sättet. Människor har en dålig egenskap att vara avundsjuk, eller så gillar de att försäkra dig om att det är omöjligt eller overkligt, så mycket snart kommer du fånga dig själv på tanken att du kommer att sluta tro på dina drömmar och det är det mest obehagliga som kan hända med dig.


Det var en ängel nära honom, och han skrev ner alla sina ord. Han sa en sådan fras — Det är konstigt, han beställer samma sak varje dag. Gör din dröm till en brinnande önskan. Du måste förvandla våra drömmar till en brinnande önskan i våra hjärtan och själar. Om du har en stark önskan att uppnå dina drömmar, kommer det att stärka ditt självförtroende och hjälpa dig att lösa några av de värsta stadierna i ditt liv. Sättet att förvandla din dröm till en brinnande önskan är att lita på att din dröm är möjlig och att du kan uppnå den eftersom du är bäst. Du måste starta handlingen nu.


Enligt min åsikt tror vissa människor att de skulle leva i femhundra år, och det blir en vana att skjuta upp alla viktiga saker till morgondagen. Gör aldrig detta, ta varje dag som den kommer. De är verkligen stöttande med detta. Till och med min pappa är IT-ansvarig. Jag planerade att bli antagen till ett universitet efter 12:e. Jag har planer på att delta i antagningsprovet för statliga universitet. Jag är tillräckligt säker på att jag kommer att få en chans till ett bra universitet. Just nu fokuserar jag på min nuvarande studie. Efter att ha avslutat min examen har jag en plan att starta ett eget spelbolag. Jag kommer att anställa några likasinnade personer eller ta dem som partners. Det beror på tillståndet vid den tidpunkten. Men jag ska göra mitt bästa för att göra några jobb innan jag startar mitt eget företag. Att starta ett företag är det största målet för mig.


Jag hoppas att jag kommer att bli det någon gång och att min dröm kommer att gå i uppfyllelse. Jag är väldigt ärlig om mina drömmar och jag arbetar väldigt hårt för att uppnå det. En dröm är en sak som håller oss fokuserade och dedikerade till vårt liv. Vi behöver alla ha en mycket specifik dröm för att nå. Din dröm kommer att hjälpa dig mentalt och göra dig stark inombords. Utan någon dröm eller önskan blir det svårt att nå ett mål. Idag ska jag prata om min dröm att bli lärare här. Olika människor har olika typer av drömmar och jag vill bli lärare i framtiden. Min tanke var alltid annorlunda. Jag ville göra något produktivt i mitt liv.


Stadiet som jag är på just nu är inte så utmanande. Jag är student och jag måste plugga ordentligt. Men att springa bakom ett mål eller en dröm kan vara väldigt svårt. Och det kan jag inse. Från början älskade jag att lära barnen. Och till sist upptäckte jag att det är min passion. Det ska bli jättebra om jag kan bli lärare. Folk kanske drömmer om att bli högskoleprofessor eller universitetslärare, men jag föredrar att bli en väldigt normal skollärare. Jag älskar en väldigt enkel och normal livsstil. Jag vill tillbringa resten av mitt liv på en lugn och naturligt vacker plats, undervisa många barn och elever. Och jag jobbar hårt för att förverkliga min dröm. Det finns så många anledningar bakom denna dröm. Det första jag kan nämna är att jag älskar att undervisa.


När jag delade min passion med mina föräldrar var de otroligt stöttande. De sa åt mig att följa min passion och min dröm. Och så fick jag ett enormt uppsving i min lust. Det finns andra skäl att bli lärare. Jag älskar att leva ett väldigt enkelt liv. Och jag vet att en lärare är en person som kan leva ett väldigt enkelt liv. Jag vill göra skillnad i vårt utbildningssystem. Som ni vet är vårt utbildningssystem inte bra. Jag vill fixa det. Jag vill göra några förändringar i systemet för undervisningsstil. Jag tror att det här yrket har ganska bra anställningstrygghet och en bra inkomst också.


Och en annan sak som jag glömde att nämna är kul och spänning varje dag. Eftersom jag vill bli lärare behöver jag verkligen förberedelser. Och ja, jag förbereder mig för detta. Just nu är jag student och jag måste fokusera på min utbildning först. Men på min fritid älskar jag att hålla på med undervisningen. Jag har några fantastiska kusiner som kommer hem till mig för att göra matematik och lära sig engelska. Jag lär dem och jag tycker mycket om dem. Och det blir mitt ämne i min lärarkarriär. Och slutligen, efter att ha varit lärare kommer jag att gå med i en statlig skola och tjäna de oprivilegierade barnen.

No comments:

Post a Comment